banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Yalova hazırlıkları sürüyor

Kulüp binasından basına bilgi veren kulüp başkanı Veysi FIRAT Yalova deplasmanı hakkındaki görüşleri şöyle

Kulüp antrenörlügünüde yapan Veysi FIRAT sözlerine şöyle devam etti. Malumunuz biz Türkiye Süper liginde çok yeni bir takımız bu yıl çok zorlanacağımızın farkındayız süper lig havası çok değişik takımların hepsi çok kaliteli ve arkalalarında çok ciddi sponsorlar var hal böyle olunca benim takımımın diğer takımlar arasında ne kadar kaliteli olursa olsun onlara yetişmemiz ve aynı kategoriye gelmemiz zaman alacaktır sadece zamana ihtiyacımız var sıkı idmanlarla sıkı çalışmayla bu yılı en iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz diyen başkan Veysi geçen KKTC TURKCELL ile KKTC de karşı karşıya geldik zor bir maç olacağının farkındaydık çünkü KKTC yıllardır süper ligde oturaklı kaliteli bir takım ama bizde mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıktık çok zor bir maç oldu ilk periyot 15- 15 bitti ikinci ve üçüncü periyotlarda KKTC üstün geldi ve önde kapattılar ama biz asla maçtan kopmadık dördüncü periyodun son 5 dakikasına kadarda maçı önde götüren KKTC bizim baskılı hücumlarımız karşısında oyun disiplinini kaybetti ve üst üste bulduğumuz sayılarla maçı 61- 64 biz kazandık diyen başkan Veysi bu skorla süper ligde ilk galibiyetlerini de aldıklarını belirtti.

Üst üste 2 hafta deplasmana çıktıklarını belirten Başkan Veysi KKTC galibiyetiyle moral bulan takım bu hafta Yalova deplasmanı için idmanlara çıktıklarını belirtti. Yalova maçınında çok zor geçeceğini belirtirken maçın ortada olduğunu kimin yeneceğinin belli olmadığını ama bizim mutlak galibiyet almak istediklerini belirtti bu akşam son idmanlarını yapıp Cuma günü öğleden sonra kara yoluyla Yalova’ya gideceklerini belirtti.

Yalova deplasmanının 12.12.2010 (Pazar günü) saat 16.00 da Yalova Atatürk kapalı spor salonunda oynanacağını belirtti

Son olarak her zamanki gibi kulübün maddi sıkıntılarını dile getiren başkan takıma hala bir sponsor bulamadıklarını da belirtti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.