banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Voleybol sevenlere müjdeli haber
İki devreli lig usulüne göre yapılacak ligde, geçen sezon 1. Ligi ilk 10da bitiren takımlar ve 2. Ligden 1. Lige çıkan 2 takım olmak üzere toplam 12 takım mücadele edecek. 1. devre 16 Ekim-26 Aralık 2010, 2. devre ise 8 Ocak-20 Mart 2011 tarihleri arasında oynanacak.

Bu 2 devre sonunda ilk etap tamamlanmış olacak. İlk etap sonunda ilk 8 sırayı alan takımlar, Play-Off etabına katılacak. Bu etapta takımlar (8-1), (5-4), (7-2), (6-3) şeklinde eşleşerek eleme usulüne göre karşılaşacak. Play-Off sonucunda lig şampiyonu belli olacak ve elenen takımlar ise ilk etaptaki yerine dönecek.

1. Etap müsabakaları sonunda son iki sırayı alan yani 11 ve 12. olan 2 takım 2. Lige düşecek. Ayrıca Play-Off etabı sonunda lig şampiyonu olan takım Avrupa Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanacak.

Öte yandan, Türkiye Kupası Şampiyonu takım ise Avrupa Voleybol Konfederasyonu Kupasına (CEV Cup) katılacak. Birden çok kupaya katılma hakkı kazanan takım, en büyük kupa hangisiyse ona gidecek.

Bu yıl yine 3-0 ve 3–1 biten maçlarda galip gelen takıma 3 puan verilirken, mağlup olan takım puan alamayacak. 3–2 biten maçlarda ise galip gelen takıma 2, yenilen takıma 1 puan verilecek. Hükmen mağlubiyetlerde toplam puandan 1 puan düşürülecek. Hükmen galibiyet alan takımın toplam puanına 3 puan eklenecek.

Puanların eşitliği halinde, set averajına bakılacak. Eşitlik bozulmazsa, sayı averajı uygulanacak. Eşitlik yine bozulmadığı takdirde her iki takımın kendi aralarında yaptıkları müsabakalardaki puan, set ve sayı averajına sırayla bakılarak sonuca gidilecek.

Aroma Erkekler Birinci Liginde ilk haftanın programı şöyle:

-16 EKİM CUMARTESİ-

14.00 Torul Gençlik-Maliye Milli Piyango (Gümüşhane Torul)

16.00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Çankaya Belediyesi ANKA Spor (Haldun Alagaş)

17.30 Halkbank-MEF Okulları (TVF Başkent)

-17 EKİM PAZAR-

15.00 TOFAŞ-Fenerbahçe (Bursa Atatürk)

15.00 Beşiktaş-Arkas Spor (TVF Başkent)

17.30 Ziraat Bankası-Galatasaray (TVF Başkent)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.