banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Viranşehir’de Şehit Ahmet Oktay Günak Tenisi Turnuvası


    
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Viranşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü  İbrahim Halil İMAMOĞLU: “Turnuvamıza öğretmen, öğrenci, marangoz, tornacı, çiftçi, doktor, kaymakam vs. farklı meslek ve yaş gruplarından pek çok vatandaşımızın ilgi göstermesi bizi son derece memnun etmiştir. Zaten bizim de gayemiz bu tür organizasyonlar vesilesiyle vatandaşlarımızı bir araya getirmek, kaynaştırmak ve toplumsal bütünlüğe bir nebze de olsa katkı sunabilmektedir.”diyerekbu tür turnuvaların farklı spor dallarında da gerçekleştirileceğini ifade etti.
Viranşehir Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Bölümü hastaları da turnuvada yerlerini alarak sosyalleşme için güzel bir adım atmış oldular. Gençlik Merkezi Müdürü Şeyhmus BAYRAM’ da; “Gençlik Merkezimizin çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon ile katılımcıların Gençlik Merkezinin kültürel, sosyal ve sanatsaldiğer faaliyetlerinden de haberdar edildiğini böylece gençlerimizin istifadesine sunulmuş olan bu tesisten çok yönlü olarak faydalanılmasını, gençlerin burayı ikinci bir evleri olarak görmelerini hedeflemekteyiz.” diyerek bütün gençlere tekrar bir çağrıda bulundu.
    Viranşehir Kaymakamı Sayın Ömer ÇİMŞİT ise; Gençlerimizin yanında tüm halkımıza sporu sevdirmek, yaymak ve Şehit kardeşimiz Ahmet Oktay GÜNAK’ ı anmak ve yâd etmek adına masa tenisi turnuvasını düzenledik. Bu anlamlı turnuvada bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde bu tarz etkinliklerin devam etmesi için kaymakamlık olarak gereken bütün desteğin verileceğini belirtmek istiyorum. Turnuvada emeği geçen Viranşehir Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İbrahim Halil İMAMOĞLU ve Gençlik Merkezi Müdürü Şeyhmus BAYRAM’ a ve personellere teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.