banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Ve Fatih Tekke sahne alıyor!
Rubin Kazandan transfer edilen ve sakatlığı nedeniyle daha 1 dakika bile Siyah-Beyazlı formayı giyemeyen Fatih Tekkenin bu hafta kadroya girmesi bekleniyor.

Beşiktaş Yönetimi geçen sezon gol yollarındaki sıkıntıyı göz önünde bulundurup, Rubin Kazandan Fatih Tekkeyi transfer döneminin son gününde kulübe kazandırmıştı.

Siyah-Beyazlı kulüpte sakatlıklar yakasını bırakmayan deneyimli forvet, sonunda takımla çalışmalara başlıyor. Rahatsızlığını tamamen geride bıraktığı açıklanan Fatih Tekkenin bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı ve teknik direktör Bernd Schusterin görev vermesi halinde Manisaspor maçı kadrosunda yer alabileceği belirtildi.

İkinci yarı oynayabilir
Sakat oyuncuların çokluğunda Schusterin, Tekkeyi kadroya alacağı ve Manisa maçının gidişatına göre ikinci yarıda şans tanımayı düşündüğü kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.