banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Vaslui Fenerbahçe maçı 1-4 video, izle, seyret

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını kayıpsız geçti. Geçen hafta Rumen ekibi Vaslui ile İstanbul'da 1-1 berabere kalan soru işaretleriyle Romanya'ya giden Sarı Lacivertli takımımız 4-1 kazanarak Devler Ligi'nde play-off turuna kaldı.

 

Fenerbahçe 12. dakikada Caner'in golüyle öne geçti. Caner'in golünün ardından 14. dakikada Niculae cevap verdi. Maç böyle devam ederken Volkan Demirel Vaslui'nin penaltısını kurtardı.

 

İkinci yarıda ise işi Kuyt bitirdi. Sarı Lacivertli takımın yeni transferi Hollandalı Kuyt 71 ve 76. dakikalarda rahatlattı. 90+1. dakikada ise Sow sahneye çıkıp Fenerbahçe'nin 4-1 gibi farklı bir galibiyet almasını sağladı. Vaslui Avrupa kupalarında evinde ilk kez kaybederken Fenerbahçe Aykut Kocaman yönetiminde Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetini aldı.

 


İŞTE FENERBAHÇE'NİN 4-1 KAZANDIĞI VASLUİ MAÇI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.