banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde devir teslim

VAN- Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde bir konuşma yapan Aslan Sinir,  Van Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü görevine yeni atanan Nevzat İnaç’a görevi devr ettiğini belirtti.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, üç yıldır bu görevi yürüten ve Van’da önemli hizmetlerde bulunan Aslan Sinir’e bundan sonraki iş ve aile yaşamında başarılar diledi.

İnanç, “Hizmet yarışında üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde ifa edebilmek adına hem şahsım olarak, hem de kurum olarak geceli gündüzlü çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim bizleri bu hizmet yolunda muvaffak kılsın ve bize güvenenlere karşı mahcup etmesin inşallah.” ifadelerini kullandı.(Hacı Yılmaz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.