banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Valilik Kupası Koşusu Gezengenbey Kazandı

 

Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa Valiliği Kupası Koşusu Vali Nuri Okutan’ın katılımıyla Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleştirildi.

 

Yarışı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Vali Yardımcıları Tayfur Elbasan, Bahri Tiryaki ve Ramazan Seçilmiş izledi.

 

Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleştirilen ve 17 jokeyin atlarıyla yarıştığı Şanlıurfa Valiliği Kupası Koşusunda 4 numaralı Gezegenbey birinci olurken, 12 numaralı Şimşekbatur ikinci, 1 numaralı Tekkaya üçüncü ve 3 numaralı Barsbay dördüncü oldu.

 

Yarışseverlerin büyük ilgi gösterdiği Valilik Kupası Koşunu kazanan Gezegenbey’in sahibi Reşat Yıldız’a Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan Valilik Kupasını verdi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan kupayı verirken yaptığı açıklamada, atçılığın merkezi olan Şanlıurfa’da at yarışına verilen destekten at sahiplerine ve Türkiye Jokey Kulübüne teşekkür etti.

 

Bin 800 metre kum pistte koşulan Şanlıurfa Valiliği Kupası Koşusunu kazananlardan birinci 23 bin 500, ikinci 9 bin 400, üçüncü 4 bin 700 ve dördüncü de 2 bin 350 TL para ödülü almaya hak kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.