banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Validen Amatörlere malzeme desteği

Vali Nuri Okutan'ın makamında gerçekleştirilen malzeme dağıtım törenine Vali Nuri Okutan'ın yanı sıra, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Beyazgül, Şanlıurfa Amatör Kulüpler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Canbeyli ve yönetim kurulu üyeleri ile kulüp yöneticileri katıldı.

Nuri Okutan, Şanlıurfa'da genç nüfus oranının çok yüksek olduğunu belirterek, "İnşallah daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bu hususta yeni çalışmalarımız var. Şanlıurfa genç bir nüfusa sahip. Gençlik merkezleri kuracağız. Diğer alt yapı hizmetlerinde de bir iki sene içinde eksiğimiz kalmayacak" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Beyazgül ise, amatör kulüplerin başarısı için her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek, desteklerinden dolayı Vali Nuri Okutan'a teşekkür etti.

Şanlıurfa Amatör kulüpler birliği de Vali Nuri Okutan'ın il özel idaresi kanalıyla yaptığı bu yardımdan dolayı teşekkür etti.

Bu arada futbol branşında faaliyet gösteren 25 takıma 18'er çift ayakkabı, krampon, forma ve eşofmandan oluşan malzemeler verildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.