banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Vali Güvenç, Şanlıurfalı Bayanları Futbolla Buluşturdu


GAP Arena Stadyumu arkasında Valilik tarafından düzenlenen pikniğe Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, İl Emniyet Müdür Mehmet Likoğlu ve eşi Zübeyde Likoğlu, Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatioğlu İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Proje Koordinatörü Emin Özçınar ile kadınlar ve çocukları katıldı.

Vali Güvenç, kadınlar ve çocuklar tarafından piknik alanında davul zurna eşliğinde karşılandı. Kadınların ve çocukların büyük ilgi gösterdiği Vali Güvenç daha sonra piknik alanındaki mangalların başına geçerek hem kebap yelledi hem de kadınlara ve çocuklara pişirdiği kebabı ikram etti.

Masaları tek tek dolaşan ve maça gelen kadınlarla çocuklarla sohbet eden Vali Güvenç, kadınlarla davul zurna eşliğinde halay da çekti.

Vali Güvenç, düzenledikleri pikniğin nevruz haftasına denk geldiğini belirterek, “Bu hafta nevruz haftasına denk geldi. Nevruz barış, kardeşlik demektir. Baharla beraber toprağın, mevsimin dünyanın uyanması demektir. Şanlıurfaspor’un maçlarına kadınlarımız, çocuklarımız gelsin diyoruz. Türkiye örnek olalım. Şanlıurfaspor’un maçlarında stat dolu olsun istiyoruz. Küfür, kavga gürültü olmasın. Maç günlerini bayram havasında, şenlik havasında kutlayalım. Bu gün de çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle piknik yaparak, hep beraber maça gideceğiz. Centilmence bir maç diliyorum. Tüm Şanlıurfa, Bank Asya Ligi’ne çıkacağına, şampiyon olacağına inanıyor. Hanımların, çocukların tüm Urfalıların desteği ile takımımız bunu başaracak güçte. Hayırlı olsun, emek veren herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da hanımlara yönelik etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Vali Celalettin Güvenç, maç öncesi piknik yapan hanımlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hep birlikte GAP Arena Stadyumu’na geçerek burada Şanlıurfaspor ile Ofspor arasında oynanan müsabakayı izledi.

Hanımlarla sohbet eden Vali Celalettin Güvenç’in eşi Turan Güvenç de pikniğin ardından kadınlarla birlikte aynı tribünde oturup maçı izledi.

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in isteği doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü tarafından her hafta maça götürülen 300 öğrenci Polisevinde maç öncesi Vali Güvenç ile bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Vali Güvenç, gençlerden, polis amcalarıyla yemeklerini yedikten sonra maça giderek Şanlıurfaspor’u desteklemelerini istedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.