banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Candeias Sacha Boey

VALİ GÜVENÇ, ÖĞRENCİLERLE MAÇTA TER DÖKTÜ

Önce Ticaret Lisesi Mezunları ile Kale Eteğinde bulunan Büyük Mağara’da kahvaltı yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, daha sonra Ticaret Lisesi öğrencileriyle futbol maçında mücadele etti.
Kahvaltıya Ticaret Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, Serbet Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Nihat Taş ile liseden mezun olan üyeler katıldı. Kahvaltıda Ticaret Lisesi Mezunları ile sohbet eden Vali Güvenç, daha sonra Ticaret Lisesinde okuyan öğrencilerle de maç yaptı.
Tarım Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde oynanan ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı Vali Celalettin Güvenç’in forma giydiği öğrencilerin takımı 12-8 galip tamamladı.
Niyazi Kocadağ’ın hakemliğini yaptığı maçın ardından öğrenciler, isteklerini geri çevirmeyerek kendileriyle maç yapan Vali Güvenç’e teşekkür ettiler. Öte yandan Niyazi Kocadağ günün anısına Vali Güvenç’e, üstünde isminin yazılı olduğu sarı yeşilli forma hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.