banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Vali Güvenç boksör olursa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Kick Boks İl Temsilcisi Murat Akaltun’un davetiyle Şanlıurfa’ya gelen Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Vali Celalettin Güvenç  ile Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı  Salim Kayıcı, Yakın zamanda açılacak olan 5 bin kişilik Kapalıspor salonunda uluslararası turnuva düzenleyeceklerini ifade ederek, Şanlıurfa’da kısa süre zarfında büyük organisazyonlar yapmayı hedefliyoruz. Bunlardan biride yakın zamanda faaliyete geçecek olan 5 bin Kişilik Kapalı spor salonun açılışında düzenleyeceğimiz turnuvadır. Bu turnuva aynı zamanda  Kick Boks adına çok katkı sağlayacaktır.  İnşallah bundan  sonraki süreçte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile devamlı  iş birliği yaparak uluslararasıbir çok kick boks müsabakalarını Şanlıurfa’ya getirmek istiyoruz’’ dedi.


Vali Celalettin Güvenç Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı  Salim Kayacı’nın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, ‘‘ Bu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Yapılacak olan bu turnuvanın Şanlıurfamıza çok ciddi katkıları olacaktır. Bunun içinde Şanlıurfa Valiliği olarak  elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bizim tek isteğimiz Şanlıurfalı vatandaşlarımıza spor sevgisini aşılamaktır’’ şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise Şanlıurfa’nın, Kapalıspor salonu açılışında yapılacak olan Kick Boks turnuvası ile adını bir kez daha Dünya’ya duyuracağını belirterek, ‘‘ Kick Boks Federasyon Başkanımız Salim Kayıcı ve İl temsilcimiz Murat Akaltun’a Şanlıurfamıza Uluslar arası bir müsabaka getirecekleri için teşekkür ediyorum . Şanlıurfa bu andan itibaren uluslar arası spor müsabakalarıyla anılan bir şehir olacaktır. Bu durum hem Şehrimizin ekonomisine hem de tanıtımına çok ciddi katkı yapacaktır.’’diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı  Salim Kayıcı tarafından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e ve Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu’na boks eldivenleri verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.