banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Valeybol Turnuvası


Voleybol turnuvasına 21 takım ve 500 öğrenci katılım gösterdi. Voleybol turnuvasının final maçı Akçakale kaymakamlığı kapalı spor salonunda yapıldı. Voleybol turnuvası programına İlçe kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Ali Akay, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Ay, Gümrük Muhafaza Müdürü Ali Özdemir, daire amirleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Ödüllü voleybol turnuvası bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Finale kalan iki takımın karşılaşmasının ardından birinci, ikinci ve üçüncüler belli oldu. Voleybol turnuvasında birinciliği Zürrek İlköğretim Okulu, ikinciliği Şehit Er Mehmet Cülük İlköğretim Okulu, üçüncülüğü, Süleymanşah İlköğretim Okulu, dördüncülüğü Yukarı Beydaş İlköğretim Okulu ve turnuvanın centilmen takımı ise Atatürk İlköğretim Okulu kazandı. Turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerini İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Temelci, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Ali Akay ve Gümrük Muhafaza Müdürü Ali Özdemir verdi.
"Sportif faaliyetlerle genlerin özgüven kazanım noktasında kendilerini keşfetmektedirler" diyen Kaymakam Şefik Aygöl, "Devletimiz, öğrencilerimiz istifade etsin diye bu tesisleri yapmıştır. İşte bugün burada öğrencilerimiz temiz ve nezih bir ortamda sportif faaliyetler icra ettiler. Bu turnuvada 21 takım centilmence bir birleriyle mücadele ettiler. En güzel oynayanlar dereceye girip kupaları aldılar. Öğrencilerimizi eğitimde hazırladığımız gibi sportif faaliyetlerde de yetiştirmeliyiz. Bu turnuvada emeğigeçen öğretmenlerimize, idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.
Turnuvaya katılan kız öğrencilerden Sevim Kırtan ise, "Kızlarında sportif faaliyetlere katılmak bizim açımızdan önemli bir ayrıcalıktır. Bölgemizde kız çocukları ikinci plana atılıyordu. Ama bu sportif faaliyetlerle kız öğrencilere bir öncelik verildi. Bize bu imkanı sunan ilçe kaymakamımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Mehmet Dikeç - İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.