banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfaspor’un yeni teknik direktörü geldi

Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan açıklamada şöyle denilmişti: "Teknik Direktörümüz Ali Tandoğan, Konya  Anadolu Selçukspor yenilgisinin ardından yönetimimize istifasını sunmuş, yönetim kurulumuz da yaptığı değerlendirmenin ardından Tandoğan’ın istifasını kabul etmiştir.
Teknik Direktörümüz Ali Tandoğan ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı gönülden teşekkür ediyor, bundan sonraki görevlerinde de başarılar ve mutluluklar diliyoruz."

 Dün alınan yenilgiden sonra Ali Tandoğan ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Şanlıurfaspor’un teknik direktörlük için görüştüğü kişi Şanlıurfa’ya geldi.

Dün alınan ağır yenilgiden sonra Şanlıurfaspor karşılıklı olarak Ali Tandoğan ile yollarını ayırmıştı. Tandoğan’dan sonra takımı hocasız bırakmak istemeyen yönetim hemen görüşmelere başladı. Yönetim, hocalık için daha önceden Pendikspor ve Ümraniye’yi çalıştıran teknik direktör Ahmet Taşdemir’i Şanlıurfa’ya getirdi

Şu anda Taşdemir ile bir görüşme içinde olan yönetim anlaşma sağlarsa ilerleyen saatlerde duyuracak.
(Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.