banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

Urfaspor'un Gündeminde Transfer Yok!


Kulüp adına açıklama yapan sportif direktör Murat Daldık, gündemlerinde transfer olmadığını tek düşüncelerinin Adanaspor maçı olduğunu belirtti.
Daldık, Şanlıurfaspor’un önünde çok önemli 3 maç olduğunu hatırlatırken, bu maçları en az kayıpla atlatmak istediklerini söyledi.
Şanlıurfaspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Daldık, sarı yeşilli takıma transfer olmak için menajerleri devreye koyan futbolcuların olduğunu biliyoruz, hocamız Reha Kapsalyapılacak transferler konusunda henüz bizlere rapor vermiş değil, şuanda tek düşüncemiz Adanaspor maçı ve kalan maçlarımızdır, devre arası tabi ki oturup bu konuda karar vereceğiz, ama bizim için çok önemli olan Adanaspor maçına odaklanmamız ve bu maçı kazanmamız gerekiyor, bu yüzden son günlerde bazı medya kuruluşlarında yazılan transfer haberleri doğru değildir, Şanlıurfaspor kulübü yeri ve zamanı geldiğinde en iyi ve en faydalı futbolcuları takımın bünyesine katacak güce sahiptir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.