banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Urfaspordan taraftara davet

Pazar günü saat 13.30’da GAP Arena Stadında Eyüpspor’u konuk edecek olan Şanlıurfaspor’da tek hedef galibiyet

 

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Eyüpspor maçında sarı kart cezalıları Adlan ile Cem’in olmamasına dikkat çekerek “İlk 5 iddiasını sürdürebilmemiz için bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. GAP Arena Stadını Pazar günü doldurmalıyız” dedi.

 

Şanlıurfaspor Pazar günü 30 bin kapasiteli GAP Arena Stadında bu sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak.

Teknik Direktör Erol Tok nezaretinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor şu anda ligde 4.sırada.

 

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Eyüpspor ile aradaki 2 puanlık farkın 5’e çıkması gerektiğini ilk 5 için Eyüpspor maçının Şanlıurfaspor için büyük önem taşıdığını söyledi.

2.Başkan Ömer Kapaklı, Milli Eğitim müdürlüğüyle işbirliği içersine girdiklerini belirterek “30 Bin kişilik Stadımızın Pazar günü dolmasını istiyoruz. Lise öğrencilerinin bu önemli maça gelmesi için görüşmelerimiz oldu. Sanırım 2 bine yakın taraftarımız liseli öğrencilerden oluşacak. Bu konuda katkı sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca Eyüpspor maçı duyurularıyla ilgili olarak Şanlıurfa’daki Medyamızın Şanlıurfaspor’a katkıları nedeniyle kendilerine de teşekkür ediyoruz. Pazar günü karşılaşacağımız Eyüpspor’un da kaliteli bir ekipten oluştuğunu ve bu maçında zor geçeceğini biliyoruz. Ancak bu önemli maçta en az 20 Bin taraftarımızın Stada gelerek takımlarına gereken desteği vereceğine inanıyoruz. Taraftarımızın müthiş desteğiyle bu maçı galibiyetle geçeceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı takımın 6 haftadır sahadan puanlarla ayrılışına dikkat çekerek “Son 6 maçta da futbolcularımızdan Adlan ile Cem takımdaki yerini alıyordu. Ancak bu iki futbolcumuz 4 sarı kart cezası nedeniyle Eyüpspor maçında takımdaki yerini alamayacak. Teknik Direktörümüz Erol Tok her futbolcumuzun hazır bir şekilde görev bekleyecek konuma getirmiş. Bu nedenle sahada mücadele edecek futbolcularımızın bu iki futbolcunun varlığını hissettirmeyeceklerine inanıyoruz. Yönetim Kurulumuz Eyüpspor maçına gereken tüm hassasiyeti göstermektedir” diye konuştu

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.