banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfaspordan işadamlarına plaket

Şanlıurfaspor’a maddi destekte bulunan iş adamlarına Kulüp tesislerinde düzenlenen törenle plaketleri takdim edildi. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın katıldığı törende iş adamları desteklerinin önümüzdeki dönemlerde de süreceği sözünü verdi.


 


Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Şanlıurfaspor’a maddi destekte bulunan iş adamlarına kulüp tesislerinde düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın da katıldığı törende iş adamlarına teşekkür ederek Şanlıurfaspor’a tüm kent halkının desteklerini sürdürmesi gerektiğini söyleyen Vali Okutan “Biz büyük bir aileyiz. Bu gün Türkiye’de birçok ile baktığımız zaman kimi illerin turizmde, kimilerinin tarım, spor, sanayi ve diğer alanlarda öne çıktığını görüyoruz. Oysa ki Şanlıurfa tüm bu potansiyellere sahip bir ilimiz. Bizim her alanda kendimizi göstermemiz ve bu potansiyelimizi aktifleştirmemiz gerekiyor. Bir dünya şehri olan Şanlıurfa’nın gelişmesi için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.


 


“SPORDA İSTİKRARLIYIZ”


Önümüzdeki haftalarda GAP Arena’da oynanacak milli maçlara da dikkat çekerek tüm halkı karşılaşmalara davet eden Vali Okutan “Geniş bir vadeye baktığımız zaman Şanlıurfaspor’un istikrar içersinde olduğunu görüyoruz. Kentimizi temsil eden takımımızın daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bu anlamda da maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza teşekükr ediyorum” dedi.


Vali Okutan’ın konuşmasının ardından İş adamlarına göstermiş oldukları özverili davranışlarından dolayı teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habip Arslan ise “Biz Şanlıurfaspor’u daha üst kategorilere taşıyabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmalıyız da. Şanlıurfaspor bu şehirde yaşayan herkesin takımıdır. Valisiyle, İş adamıyla, esnafı ve vatandaşı ile hepimiz bir aileyiz. Ve başarılı olmak için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor” dedi.


Konuşmaların ardından kulübe maddi destekte bulunan İş adamları Asil İnşaat, Pehlivan Mühendislik, Genya Mühendislik, Mehmet Güneş İnşaat, Mavigün İnşaat, Bor İnşaat, Genel İnşaat yönetim kurulu başkanları ile iş adamı Ahmet Arıkan ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müşteşar Yardımcısı Ferhat Şelli’ye plaketleri takdim edildi.


Başkent Ankara’daki yoğun programı nedeniyle kente gelemeyen Müşteşar Yardımcısı Ferhat Şelli’nin plaketini Gazeteci Ömer Kapaklı aldı.


Törende Asil İnşaat tarafından kulübe sunulan 100 Bin TL’lik çeki Şanlıurfaspor kulübü adına Başkan Habip Arslan aldı.

Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.