banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfaspor'dan flaş transfer yasağı açıklaması

 

BASINA VE KAMUOYUNA

Şanlıurfaspor kulübü ve Boluspor kulübü arasında yaşanan Hakan Arslan transferinden dolayı son günlerde bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan transfer yasağı durumu söz konusu değildir.

Darbe girişimi sonrası istifa eden TFF’nin tüm kurullarının yeni oluşturulması sonucu yeni oluşan TFF Tahkim Kurulu, konuyu değerlendirerek karar almış ve davayı red etmiştir.

16 Ağustos 2016 Salı günü yeniden toplanacak TFF Tahkim kurulunun davayı daha detaylı inceleyerek karar vermesini bekliyoruz. Son günlerde gerek medyada gerekse sosyal medyada Şanlıurfaspor’a 2 dönem transfer yasağının geldiği haberleri kamuoyuna yanlış aktarılmaktadır.

Tüm zorlukların üstesinden gelen Şanlıurfaspor kulübümüz bu olayında üstesinden gelecek güce sahip olduğunu kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Şeyhmus Göçmez

Şanlıurfaspor Kulübü Basın sözcüsü

Anahtar Kelimeler:
URFASPORYardadır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.