banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfasporda New Yorkta Beş Minare keyfi

Şanlıurfaspor’lu futbolcular, dün yaptıkları antrenmanın ardından soluğu Emek Sineması’nda aldılar.


Teknik Direktör Ekrem Al, Kulüp Başkanı 2. Başkan Hacı Yavuz ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan ile futbolcular, Sarayönü Caddesi’nde bulunan Emek Sineması’nda ‘New York`ta Beş Minare’ filmini izlediler.


Emek Sinemaları Sahibi Feridun İmrek tarafından davet edilen Sarı-Yeşilli ekip, vizyona yeni giren ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yaptığı New York`ta Beş Minare filmini büyük beğeni ile izlerken, neşelerinin yerinde olduğu gözlenildi.  


İstanbul, New York ve Bitlis üçgeninde geçen, yakın dönemin Türkiye’sini sorgularken, 11 Eylül sonrası Amerika ve dünyanın İslam ile olan paranoyasının altını çizeceğini anlatan ‘New York`ta Beş Minare’ filmini izleyen Sarı-Yeşilliler, filme tam not verdiklerini söylediler.


Bu arada, filmin sonunda Kulüp 2. Başkanı Hacı Yavuz, Şanlıurfaspor’a verdiği desteğinden dolayı Emek Sinemaları Sahibi Feridun İmrek’e bir teşekkür belgesi verirken, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan da, takımın flamasını hediye etti.


Şanlıurfaspor’lu futbolcuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini sinemalarında görmekten çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Feridun İmrek, Şanlıurfaspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. İmrek, Şanlıurfaspor’a bundan sonra da desteğinin devam edeceğini kaydetti.


HABER:UĞUR BUDAK/ SEMBOL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.