banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfaspor'da Erdinç şoku!

Şanlıurfaspor yönetim kurulunun prensipte anlaştığı Konyasporlu Erdinç şaşkınlığı yaşanıyor. Prensip anlaşmasının ardından Şanlıurfa’ya gelerek imza atması beklenen Erdinç Yavuz Konyaspor ile tekrar anlaşması şok etkisi yarattı.

 

Konyaspor, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de takım kaptanlığını yapan tecrübeli futbolcu Erdinç Yavuz ile 1 yıllık anlaşma yaptı.

 

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırılan Konyaspor, geçen sezonki kadrosunda yer alan ve 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona eren Erdinç Yavuz ile nikah tazeledi.

 

Ceza nedeniyle mevcut kadrosunda yer alan futbolcuların dışında transfer yapamayan ve bu nedenle Süper Lig kadrosunu büyük ölçüde koruyan Konyaspor’da Erdinç’in de takımda kalması yeşil beyazlı camiayı rahatlattı..

 

Erdinç ile yeniden anlaştıklarını doğrulayan Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Veli ve Adnan ile anlaşarak kadrolarını daha da güçlendireceklerini söyledi..

 

Erdinç’in takımda kalmak için büyük fedakarlık yaptığını sözlerine ekleyen Karapınar, “Kaptanımız ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kendisine yaptığımız teklifi kabul etti. Geçtiğimiz sezonki kadromuzda olduğu için yasak kapsamına girmeyen bu transferle iskelet kadromuzu büyük ölçüde koruduk. Şimdi Veli ve Adnan ile anlaşarak zorlu maratona güçlü bir kadroyla başlayacağız” dedi.

urfaspor.org

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.