banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Urfaspora Volkan geldi, Mutlu gitti

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakırspor’dan Volkan Bekçi’yi transfer eden Şanlıurfaspor, ikinci transferini gerçekleştirmek üzere. Sarı-Yeşilli ekibin Kayseri Erciyespor’un sol kanat oyuncusu Mehmet Türkmehmet ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, ikinci yarıdaki ilk 5 hedefine ulaşabilmek için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilli ekip, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

 

Şanlıurfaspor’un 31 yaşındaki Kerkük doğumlu Türk Vatandaşı Mehmet Türkmehmet ile ilgilendiği öğrenildi. 180 cm boyuyla dikkat çeken, Eskişehirspor formasını da giymiş olan ve 2006-2007 sezonunda Kartalspor`a daha sonra da Elazığspor`a transfer olan Tecrübeli Futbolcu,  2009-2010 Sezonunda da Diyarbakırspor’a transfer olmuştu. Son olarak Erciyespor formasını giyen Mehmet’in bugün Şanlıurfaspor yöneticileri ile masaya oturup bir anlaşma yapılması bekleniliyor.

**********************************************

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Şanlıurfaspor, sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

 

Antalya’da ikinci yarı kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarına devam ederken, Mutlu İlengöz’le yollarını ayırdı.

 

Bu arada, sezon başında Alanyaspor’dan transfer edilen Mutlu, Şanlıurfaspor’un sezon boyunca oynadığı bir çok maçta yedek kulübesinde yer almıştı.

 

Öte yandan, Şanlıurfaspor daha önce de Kaleci Metin Aktaş ve Yertek Evren Başaran ile yollarını ayırmıştı.

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.