banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Urfaspor Yönetim yığılmaları önlemek istiyor

Yönetim kurulu adına açıklama yapan Kulüp İdari Menajeri Hakan Keşküş, maç günleri bazı kapılarda yoğunluk olduğunu belirtirken, taraftarın bütün kapılardan stadyuma girebileceklerini söyledi.

Keşküş, maç öncesi özellikle 1-2 kapıda biriken ve zor şartlar altında stada giren taraftara uyarılarda bulunarak, “Hiçbir taraftarımızın eziyet çekmesini istemiyoruz, edindiğimiz bilgilere göre maç günleri taraftarımız tüm kapılar yerine sadece 1-2 kapıya yöneliyor ve oralarda yoğunluk oluşuyor, örneğin Maraton tribününe girmek isteyen taraftarlarımız 12-13 ve 14 nolu kapılardan maça girmek istiyor, ama şunu bilsinler ki o tribündeki tüm kapılarımız maç günleri açık durumdadır, toplam 8 kapısı olan Maraton tribününde sadece 12-13 ve 14 nolu kapılar kullanılıyor” dedi.

Maraton tribünündeki gibi Kuzey Kale arkası ve Güney kale arkası tribünlerinde aynı şekilde kullanıldığının altını çizen Keşküş, Kuzey kale arkası tribününde de 6 kapı olmasına rağmen 5 ve 6 nolu kapılara birikmeler oluyor ve taraftarımız zor şartlar altında maça giriyor, Güney kale arkasında da 4 kapı açık durumdayken diğer tribünlerde olduğu gibi 23 ve 24 nolu kapılar kullanılıyor” diye konuştu.

GAP Arena stadındaki toplam 26 kapının tamamının açık olduğuna açıklık getiren Keşküş, Şanlıurfaspor taraftarının bütün kapılardan biletleri ile içeri girebileceklerini belirtirken, “Örneğin Maraton tribününden içeri girmek isteyen bir taraftarımız 10 nolu kapıdan da 17 nolu kapıdan da içeri girdiği zaman Maraton tribününde istediği noktaya ulaşabilir bunun bilincinde olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Taraftarın maçlara çok geç geldiğinin de altını çizen Keşküş, bazı taraftarımız maça yarım saat kala stada geliyor ve stat önlerinde yoğunluk yaşanıyor, taraftarımızdan ricamız maç saatinden en az 1-2 saat önce stada gelmeleri temenni ediyoruz. Kombine veya biletlerini alarak rahatça maça girmelerini arzuluyoruz dedi.

Kombine biletini değişmek isteyen taraftara da seslenen Keşküş, Kombine biletlerini yenisi ile değişmek isteyen taraftarlarımız da maç günleri stat kapıların da görevli arkadaşlar ile temasa geçerek onları değişebileceklerdir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.