banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Urfaspor yeni yönetimi Valilik makamında

Şanlıurfaspor’un yeni yönetimi Başkan Kemal Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Okutan ile bir süre görüşen Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yeni oluşturulan yönetim hakkında bilgi verdi.

 

Kendisini ziyarete gelen yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunan Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, “İnşallah hepimizin gönlünde olan başarılı sonuçları elde ederler. Bir spor kulübü bir il için oldukça önemli. Sadece Şanlıurfaspor için değil bütün iller için o şehrin spor kulüpleri şehre ekonomik, kültürel, moral motivasyon manasında sportif olarak çok önemli katkıları oluyor. Bu manada biz de il valisi olarak en azından kendim takımlarla yakından ilgilendim. Şanlıurfasporla da yakından ilgilenmeye çalışıyorum. Bundan sonrada tutumumuz devam edecek” dedi.

 

Şanlıurfa’nın büyük bir şehir olduğunu ifade eden Vali Okutan, “Derli toplu olan şehirler kenetlenebilen şehirler birbirine omuz veren şehirler spor alanında başarılı olurlar. Bize Vali olarak düşen şehri Şanlıurfaspor etrafında toparlamak, bir duruş sergilemek. Daha çok bizim görevimiz elimizden gelen her ne kadar sınırlı olsa da maddi anlamda destekleri sürdürürüz ama daha çok desteğimiz takımımızla ilgilenmek ve şehri Şanlıurfaspor etrafında toparlamak olacaktır. Ben de bu gayret içinde oldum ve olmaya devam edeceğim. Tekrar yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ise, yeni görevlerine başlamalarının ardından ilk ziyareti Vali Nuri Okutan’a gerçekleştirdiklerini belirterek, “Valimizin spora olan ilgisini bütün Şanlıurfalılar ve biz de biliyoruz. Daha önceki şanlıurfaspor yönetimine destek amaçlı maçlara gelmesi bütün Şanlıurfa halkı tarafından beğeniyle karşılanmıştır. İnşallah sayın valimizle birlikte biz de yönetim olarak Şanlıurfaspor’u bir üst lige çıkaracağız. Biz istiyoruz ki sayın valimizin bilgi birikimi ve yöneticiliğinden faydalanmak ve sürekli olarak görüş alışverişinde bulunmak. Sayın valimiz başkanlığında Şanlıurfaspor’u bir üst lige çıkaracağız” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.