banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfaspor Torku Konyaspor’u ağırlayacak


PTT 1. Lig’de 40 puanla 11. sırada bulunan Şanlıurfaspor’da teknik heyet ve futbolcular bir günlük iznin ardından kendi tesislerinde toplandı. Ligin 33. haftasında sahasında Torku Konyaspor’u ağırlayacak olan Sarı-Yeşilliler, bu karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı ter idmanıyla başladı. GAP Vadisi Tesisleri’nde Teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapılan ve düz koşu ile başlayan antrenmanda pas çalışması yapıldı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Maruf Güneş, Gökhan Gökmen,  Müslüm Yanmaz ve Şanlıurfaspor Genel Müdürü Yılmaz Mızrak izledi.

Çavuş; “Ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz”

Şanlıurfaspor Proje Geliştirme Sorumlusu Mehmet Çavuş, sezonun artık kendileri için bittiğini, kalan 2 maçta iyi bir futbol ortaya koymak istediklerini söyledi.

Proje Geliştirme Sorumlusu Mehmet Çavuş, yaptığı açıklamada, Denizlispor maçından aldıkları bir puanın önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bundan sonra küme düşme korkumuz kalmadı. Kalan son iki maçımızdan da iyi sonuçlar alarak ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Gelecek sezonun hesaplarını yaptıklarını dile getiren Çavuş, mevcut teknik heyetle yola devam edeceklerini anımsatarak, “Gelecek sezon için çalışmalarımıza başladık. İnşallah önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor’umuzu Süper Lig’e taşıyacak bir kadro kuracağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.