banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Urfaspor taraftarları arasında kavga

Şanlıurfa'da 7 Haziran 2010 tarihinde yapılacak olan Şanlıurfaspor kongresi öncesinde iki grup taraftarı arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede 6 kişi darp edilirken, çok sayıda taraftar gözaltına alındı.
Edinilen bilgiyle göre, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Şanlıurfaspor kongresi öncesinde mevcut yönetimi destekleyen ile kongreye hazırlanan muhalif taraftarlar arasında arbede yaşandı. Ahmet Bahçıvan İş Merkezi'nde bulunan 63 Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği'ni basan bir grup, içeride bulunanları darp etti. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, kavga daha sonra İş Merkezi dışına da taştı. Çok sayıda polisin katıldığı gözaltı operasyonuna tepki gösteren bir
grup taraftar, polis merkezine gitmemek için direndi. Polis olay yerinden kaçmaya çalışan şahısları yakalamak için koşuşturmaca başlarken, bir grup taraftar ikinci kez arbedeye tutuştu. Sopa darbeleri ile yaralanan şahısların tedavi edilmesi için olay yerine 112 ambulans çağrıldı. Yaralılara olay yerinde müdahale edilirken, iki taraftar grubu arasındaki gerginlik halen sürüyor.
Gözaltına alınan şahıslar Sarayönü Polis merkezine götürülerek ifadeleri alınıyor. Bir grup taraftar ise olayın sorumlusunun şimdiki mevcut yönetimin olduğunu savunarak, yönetici ve kulüp başkanını suçladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.