banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Urfaspor Taraftarlara Sabır Diledi

Şanlıurfaspor açısından çok  önemli bir maça çıkacağız" diyen Demirkan, şunları söyledi:

"Bu sezon ki hedeflerimiz arasında defalarca söylediğimiz öncelikle hedefimiz P.T.T 1.Liğinde kalıcı olup sezonu  en iyi yerde bitirmek olduğunu söyledi.

“Demirkan” her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ifade ederek, Sezona  bir beraberlik bir mağlubiyetle başlamalarına rağmen Manisaspor deplasmanından iyi bir galibiyetle dönmek istediklerini dile getiren, Mehmet Demirkan, "Milli maç nedeni ile lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Manisa'da oynayacağımız Manisaspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz.

Transferin son günlerinde takıma önemli futbolcuları kattık. Geniş ve güçlü bir kadromuz var. Manisaspor maçını kazandığımız taktirde puan cetvelinde biraz daha yükseleceğiz diyen “Mehmet Demirkan  Bu zorlu haftalarda taraftarlarımızın  biraz sabırlı olmalarını ve takımına  destek vermeye devam etmelerini istedi.

Öte yandan Şanlıurfaspor kafilesi yarın saat 10:30’da Ankara’ya hareket edecek.

Yarın 12:00 uçağıyla Ankara’ya uçacak olan  Sarı-yeşilli ekip aktarmalı olarak İzmir’e geçmesinin ardından kara yoluyla Manisaya hareket edecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.