banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Urfaspor Şehmus Özer'le anlaştı

Erganispor altyapısın'da futbola başladı.1998 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Genç yaına rağmen as takımda kendie kısa süre içerisinde yer edindi. Erganispor için ilk resmî karşılaşmasına 29 Ağustos 1998 tarihinde Yüksekova Belediyespor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.Buradan Yeni Malatyaspor'a ardındanda Malatyaspor'a transfer oldu. Malatyaspor'la ilk sezonunda Türkiye 1. Ligi Play-off Şampiyonluğunu kazanıp Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Süper Lig'de dört karşılaşmada görev aldıktan sonra sezon sonuna kadar 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'a kiralandı. Sezon sonu Gümüşhanespor'a transfer olde ve bir sezon sonra Mardinspor'a geçti. Burada dört sezon düzenli olarakilk onbirde görev aldı ve 119 lig karşılaşmasında 43 gol kaydetti.

2007-08 sezonunda İzmir ekiplerinden Karşıyaka'da oynadı ve 2008-2010 yıllara arasında'da Altay'da ter döktü.

2010-11 sezonunda Bank Asya 1. Lig takımı Mersin İdman Yurdu'a transfer oldu.Mersin İdman Yurdu'yla sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp Süper Lige yükselmeyi başardı. Süper Lig kadrosunda düşünülmediği için sezon sonu serbest bırakıldı. Bunun üzerine 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'a transfer oldu.Yine 1.Lig şampiyonluğu yaşayan Şehmus sezon sonu serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.