banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Urfaspor ‘Şansızlık' için kurban kesti

Ligde son iki haftadır istediği sonuçları alamayan Şanlıurfaspor, özelikle bu yıl gol yollarını açamaması nedeniyle bunu şanssızlık olarak değerlendiren yönetim ve futbolcular kurban keserek şanssızlıklarını kırmaya çalıştılar. Bugün kulüp tesislerinde kurban kesip, dua eden Sarı-Yeşilli kafile, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fethiyespor karşılaşması için yola çıktılar.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fethiye maçının hazırlıklarını bugün yaptığı ter idmanıyla tamamladı. Son haftalarda yaşanan şanssızlığı yenmek için kurban kesildi. Sarı-Yeşilli kafile, kurban kesiminin ardından deplasmanda oynayacakları Fethiye maçı için karayoluyla Gaziantepe hareket etti. Gaziantepe giden Sarı-Yeşilli kafile buradan hava yoluyla İstanbul aktarmalı uçakla Muğlaya gidecek. Muğladan Fethiyeye geçecek olan Şanlıurfaspor,  son hazırlığını yarın yapacağı idmanla tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak.
Aslan; 3 Puanla dönmek istiyoruz
Bu arada Şanlıurfaspor Genel Saymanı Aziz Aslan, yaptığı açıklamada, geçen hafta Pursaklar maçında istemedikleri sonucu elde ettiklerini belirterek, Bu maçtan beraberlikle ayrılmayı beklemiyorduk ama 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Bugün Fethiyeye gidiyoruz. Fethiyenin de son haftalarda kötü bir gidişi var. İnşallah Fethiyeden 3 puanı alarak kendi sahamızda oynayacağımız maçla yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.
Bu tür karşılaşmalarda beraberlik ve mağlubiyetinde olabileceğini vurgulayan Aslan, Bu hedefimizin sonu değildir. Lig uzun bir maratondur. İnşallah Bu maratonun sonunda gülen taraf biz oluruz diye kaydetti.

Futbolcular inançlı
Son iki haftadır puanlar kaybeden Sarı-Yeşilli ekipte Futbolcular, Bu şanssızlığı Fethiye maçıyla kırmak istiyoruz. Maalesef 2 haftadır kaybettiğimiz puanlara rağmen yönetim kurulumuz bize güven ve desteğini esirgemiyor. Kendilerinin bu güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. İnşallah bu hafta deplasmandan galibiyetle döneriz dediler.
Şanlıurfasporun Kalecisi Metin Aktaş, Fethiye maçının mutlak galip gelmeleri gereken bir maç olduğunu belirterek,  Çünkü 2 hafta önceki haftalar baya bir iyiydik. Fethiyeyi yenebilecek güçteyiz dedi.
Orta saha oyuncusu Alaattin Tosun da, Fethiyenin lige çok iyi başladığını vurgulayarak, Sonradan düşüş yaşadı. Bizde son iki haftadır istediğimiz sonuçları almadık. Fehiye maçı bizim için çok önemli bir maç. 3 Puan için gidiyoruz. İnşallah Fethiyeyi deplasmanda yenip geleceğiz. 1-0 olsun bizim olsun. Daha sonrada önümüze bakacağız diye kaydetti.
Forvet oyuncusu İbrahim Parlayan ise, son iki haftadır ligde istemedikleri sonuçları aldıklarını kaydederek, Bu iki haftayı Fethiye maçında telafi etmek istiyoruz. Tüm takım olarak bu maça kilitlendik. İnşallah bu maçtan galip gelip seriye başlamak istiyoruz şeklinde konuştu.
Öte yandan, Fethiyeye giden Sarı-Yeşilli kafilenin Başkanlığını Kulüp Genel Saymanı Aziz Aslan yaparken, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Akarslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dinç ve Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrakda kafilede bulunuyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.