banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Urfaspor Şansızlığı Kırmak İstiyor



SARI-yeşilli ekip, bu sezon konuk ettiği takımlardan Kahramanmaraşspor'u 1-0, Denizlispor'u ise 3-0 yendi. GAP Arena Stadı'nda çıktığı Karşıyaka, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor maçlarında hanesine 1 puan yazdırabilen Güneydoğu temsilcisi, Boluspor'a 4-3, 1461 Trabzon'a 1-0, Ankaraspor'a ise 4-0 mağlup oldu.
Adanaspor galibiyetiyle moral bulan Teknik Patron Reha Kapsal'ın öğrencileri, bu hafta kendi seyircisi önünde ağırlayacağı Mersin İdman Yurdu maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

DEPLASMAN FATİHİ OLDU
Buca galibiyetinden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Kulüp Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, "Adanaspor deplasmanı Şanlıurfaspor için önemli bir deplasmandı. Üst sıralarla olan bağımızın kopmaması açısından çok önemli 3 puan aldık. Ne yazık ki evimizde istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Ancak futbol kamuoyu da biliyor ki Şanlıurfaspor deplasman fatihi. Sahamızda da bunları tekrarlayacağız. Artık bundan kimsenin şüphesi olmasın. Urfaspor istediğimiz yolda istediğimiz gibi gidecek” dedi.

ŞANSIZLIĞIMIZ KIRMAK İSTİYORUZ
Gökmen, Cumartesi günü zor bir maç oynayacaklarını aktararak şöyle konuştu.”Rakibimiz bizim 1 sıra üstümüzde.Eğer bu maçı alırsak zirveye bir adım daha yaklaşmış olacağız. Mersin maçında tek hedefimiz mutlak galibiyet.Takımımız bunu başaracak güçte.Evimizde bazen istemeğimiz sonuçlar alıyoruz.Ben bunu şansızlık olarak görüyorum.İyi oynuyoruz ama bunu skor'a yansıtamıyoruz.İnşallah bu şansızlığı bu hafta oynanacak olan Mersin İdman Yurdu maçında kıracağız.Bu zorlu maçta taraftarlarımızı arkamızda 12. adam olarak görmek istiyoruz”.

Selahattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.