banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

URFASPOR PENDİKSPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetim ayrıca Şanlıurfa eski milletvekili Faruk Bayrak Şanlıurfaspor’a 25 bin TL’lik maddi yardımından dolayı teşekkürde bulundu.

GALİBİYET TARAFTARLARA HEDİYE

Şanlıurfaspor’un deplasmanda aldığı Pendikspor galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftara hediye edildi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta lider Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu, Pendik deplasman galibiyetini kendilerini yalnız bırakmayan  Şanlıurfa’dan  ve İstanbul’dan gelen büyük taraftarlara ve maça gelen tüm brökratlara  hediye etti.

Pendikspor maçında kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekillerinden Seyit Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Emin Önen, Yahya Akman, Abdulkerim Gök, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Şanlıurfa İl Genel Sekreteri Uğur Buyükhatipoglu’na teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, "Bank Asya yolunda bir engeli daha aştık. Taraftarlarımızın desteği ile bu takım Bank Asya’ya çıkacaktır. Deplasmanda aldığımız bu galibiyeti taraftarlara ve maça gelen tüm brökratlara  hediye ediyoruz” dedi.

Pendikspor deplasmanında kendi evlerindeymiş gibi hissettiren Pendik Belediye Başkanı, Kenan Şahin, Pendik İlçe Emniyet Müdürü Haluk Tuna’da ayrı ayrı teşekkür eden Reşit Akıl, Pendikspor’un misafirperverlik örneği gösterdiğini sözlerine ekledi.

HAZIRIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Reşit Akıl, gelecek hafta oynayacakları Bugsaşspor maçını YGS dolayısıyla 31 Mart Cumartesi günü saat 14:30’oynayacaklarını da hatırlatarak, takımın bu maç için hazırlıklarına bugünden itibaren başladığını sözlerine ekledi ve tüm Şanlıurfaspor taraftarını bu maça beklediklerini ifade etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.