banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfaspor Onur ve Özgür'ü aldı

Bugüne kadar yaptığı transferle spor kamuoyuna damga vuran sarı-yeşilli ekip bugünde Hacettepespor’un forvet oyuncusu Onur Garip’le 1 yıllık sözleşme imzaladı. Futbol kariyerine Doyranspor’da başlayan 22 yaşındaki genç oyuncu sırası ile Edirnespor, Gençlerbirliği, Fethiyespor, Kastamonuspor ve Hacettepespor’da forma giydi.

Bununla yetinmeyen Şanlıurfaspor bir transfer daha yaptı.

Son olarak Hacettespor’dan 22 yaşındaki genç forvet oyuncusu Onur Garip’le anlaşan sarı yeşilli ekip bu kez de Beşiktaş’tan Sol Bek oyuncusu Özgür Özkaya’yı renklerine bağladı. Bugüne kadar yaptığı transferle spor kamuoyuna damga vuran Şanlıurfaspor, şimdiden rakiplerine gözdağı vermeye başladı. Bu yıl mutlak Bank-Asya ligi parolasıyla yolan çıkan sarı yeşilli ekipte yapılan transferler gerek görsel gerekse de yazılı basında geniş yer bulmayı başardı. Futbol hayatına Beşiktaş’ın alt yapısında başlayan 23 yaşındaki genç oyuncu Özgür Özkaya sırası ile İstanbul Gençlerbirliği, Zeytinburnuspor, F. Karagümrük, Beylerbeyi ve sonra olarak Beşiktaş’ta forma giymişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.