banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Urfaspor Olağanüstü Kongre Kararı Aldı


Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesiyle birlikte Vali Celalettin Güvenç’le bir dizi toplantılar gerçekleştiren Şanlıurfaspor’un mevcut yönetimi, kongreye gitme kararı aldı.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda, kongre 17.01.2013 Perşembe günü saat 10.00’da Şehitlik Çamlık’ta yapılacak. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde 23.01.2013 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacak.

Bu arada Kemal Saraçoğlu ile başlayan istifa serüvende, Kulüp Muhasibi Mehmet Cafer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akarslan, İ. Halil Ülgen, Ali Çadırcı ve Nihat Karatoprak  da istifa etmişlerdi.

HABER: UĞUR BUDAK/SEMBOL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.