banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfaspor menajeri Dağ istifa etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor'un Basın Sözcüsü Ahmet Akarslan yaptığı yazılı açıklamada, Şanlıurfaspor yönetim kurulunun 1 Ağustos'ta Habib Arslan başkanlığında toplanarak şu kararları aldığını söyledi;

"-Yönetim kurulu Genel Sayman üyemiz Sayın Mehmet Cafer 14 Temmuz 2010 tarihinde kulübümüze göndermiş olduğu dilekçede Genel Saymanlık görevinden ve yönetim kurulundan istifa ettiğini belirtmiştir. Mehmet Cafer'in bu talebi yönetim kurulumuzca kabul edilmiştir.

-Mehmet Cafer'in istifası ile boşalan yönetim kurulu asil üyeliğine 1'nci yedek üyemiz olan Ali Dağyutan getirilmiştir.

-Mehmet Cafer'den boşalan Genel Saymanlığa daha önce Kulüp İdare Amirliği görevini yürüten Abdülaziz Arslan getirilmiştir.

-Abdülaziz Arslan'dan boşalan Kulüp İdare Amirliğine yönetim kurulu üyemiz Ali Uğraş getirilmiştir.

-Haziran 2010 tarih itibari ile Kulüp Menajerliği görevine getirilen Hüseyin Dağ ile ön anlaşma sağlanmış olup göreve başlatılmıştır. Ancak ilerleyen günlerde Sayın Hüseyin Dağ'ın yönetim kurulumuzdan bazı talepleri olmuştur. Bu talepleri yönetim kurulumuz tarafından kabul görülmemiştir. Bunun neticesinde Hüseyin Dağ görevinden istifa etmiştir. İstifası yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür."

Akarslan, Mehmet Cafer ve Hüseyin Dağ'a görevde bulundukları süre boyunca yaptıkları çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.