banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfaspor Maçında olaylar çıktı, maç tatil edildi

Mücadele 1461 Trabzon'un deplasmanda 2-1 üstünlüğü ile devam ederken 34. dakikada tribünden sahaya giren bir Şanlıurfaspor taraftarı hakeme saldırmak istedi. Hakem Hüseyin Sabancı kendisine saldırmak isteyen taraftardan kaçarak kurtulmaya çalıştı.
Güvenlik güçleri bir anda sahaya giren taraftarı dışarı çıkartmak isterken bu kez iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Oyuncular arasındaki sürtüşme kısa sürede sona erse de tribündeki gerginlikler devam edince hakem Hüseyin Sabancı, yardımcıları ile birlikte oyun alanını polis kordonunda terk etti.

Şanlıurfasporlu yöneticiler de kendi taraftarlarını sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Ayrıca Şanlıurfaspor'da kaleci Atacan 13. dakikada kırmızı kart görüp oyundan atılmıştı.


Karşılaşmada ev sahibi Şanlıurfaspor Özgür'ün golüyle 7. dakikada 1-0 öne geçmiş, konuk ekip 1461 Trabzon da Sercan Kaya (penaltı) ve Caner'in golleriyle 2-1'lik üstünlüğü sağlamıştı. Ancak çıkan olaylar nedeniyle hakem Hüseyin Sabancı mücadeleyi tatil ettiğini açıkladı.

GÜVENLİK YETERSİZ KALDI

Şanlıurfasporlu futbolcular da taraftarlarını sakinleştirmek istese de öfkeli seyirciler tribünde kırdıkları koltukları sahaya fırlattılar.

Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara engel olmayı başaramazken maçın hakemi Hüseyin Sabancı ve yardımcıları güçlükle de olsa polis kordonunda sahayı terk etti.
Stad Hoparlörlerinden maçın tatil edildiğinin anons edilmesinin ardından seyirciler tribünleri boşalttı.

Stad dışında da olayların çıkarken emniyet kuvvetlerinin sıkı önlemler aldı.

Polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Polis olayları yatıştırmak için biber gazı kullandı.

Kaynak: Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.