banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfaspor, Kayserispor'u da Gözüne Kestirdi

PTT 1.Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor’un son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyerek  Şanlıurfaspor’a gönül veren herkesi mutlu ettiğini söyleyen Gökmen; " Ligde Şampiyonluk, play-off ve küme düşme hattında mücadele eden takımlar arasında heyecanın yüksek olduğu bir haftayı  geride bıraktık." dedi.

Teknik Direktör Raşit Çetiner, yönetiminde güzel futbol sergileyen Futbolcular Play-Offu hedefleyen ve ligin güçlü takımları arasında gösterilen Konya Torkuspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmadan galip ayrılması  Şanlıurfaspor camiasını da memnun ettiğini söyleyen Gökhan Gökmen;

"Torku Konyaspor maçında da iyi gidişatımızı sürdürmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her ne kadar ligde bir iddiamız olmasa  Konya Torku karşısında Galibiyet parolası ile çıktık. Çünkü diğer takımların bulunduğu konum bizi ilgilendirmiyor. Teknik heyet ile futbolcularımız da bu şiarla Torku Konyaspor maçına motive oldular. Eksik futbolcularımıza rağmen Torku Konyaspor karşısında güzel bir futbol ortaya koyarak galibiyeti almayı başardık. Galibiyetten dolayı teknik heyetimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm futbolcularımızı kutluyoruz.

Ayrıca bu sezonun iç sahadaki son maçımız olan Torku Konyaspor karşılaşmasında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyoruz. Konya Torku galibiyetini iyi günde, kötü günde takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza hediye ediyoruz. Bu arada hemen hemen tüm maçlarımızda olduğu gibi Torku Konyaspor karşısında da protokoldeki yerlerini alan Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza ve diğer protokol üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Bundan sonra ligin son haftasında deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını düşüneceğiz. Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri’den de puan veya puanlarla dönerek ligi iyi bir sıralamada bitirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca bu sezon PTT 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor’u tebrik ediyoruz. Bunun yanı sıra 2. Lig’den PTT 1. Lig’e yükselmeyi başaran Kahramanmaraşspor ile Balıkesirspor’u başarılarından dolayı  kutlar, gelecek yıl birlikte mücadele edeceğimiz iki takıma başarılar dileriz" diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.