banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfaspor Kara Kara Düşünüyor



Yönetim yaptığı toplantı sonrası, İlk etapta bilet fiyatlarını düşürülmesini kararlaştırdı. Buna göre Kale arkası bilet fiyatı,7 TL’den 5 TL’ye 12 TL olan Maraton tribün bilet ücreti 10 TL’ye Numaralı ise 25 TL’den 15 TL’ye  indirildi.

Taraftarların maçlara gelerek takımı desteklemenin öneminden bahseden Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Halil Tepe, açıklamada bulunarak, Ankaragücü maçında tüm Şanlıurfalı taraftarları GAP Arena stadyumunda görmek istediklerini PTT 1.Lig sayesinde Şanlıurfalı futbolseverlerin yılarca Süper ligde oynamış takımları izleme fırsatı bulduğunu vurguladı.
BU NOKTADA BİZİM EN ÖNEMLİ EKSİĞİMİZ SEYİRCİ

Tepe,“Sezon  başından beri Kulüp Başkanımız Kemal Saraçoğlu ile birlikte Şanlıurfaspor’u daha iyi noktalara taşımak için yoğun mesai harcıyoruz, kadromuzda kariyerli kendilerini ispatlamış,Şehmus Özer,Serdar Özkan,Gökhan Güleç,Koray Avcı,Kıvanç Karakaş gibi kaliteli futbolcularımız bulunuyor,futbol otoriteleri bu takımın üst sıraları zorlayabileceğini belirtiyor” dedi.

GELİR YOKSA PRİMDE ÖDEYEMİYORUZ

Tepe,” Maalesef  Karşıyaka ve  Kartal maçlarında beklediğimizin altında taraftar  gördük, bu anlamda Kulübümüzün daimi bir geliri olmadığından, futbolcularımızın prim paralarına bile yetmiyor. Karşıyaka ile oynadığımız lig maçında 3741,biletli, 892 kombineli, Kartalspor maçında ise 1299 biletli,2 bin 14 kombineli taraftar izledi.” Dedi.

BU TABLO BİZİ GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜYOR

Tepe, büyük transferler yaptıklarını ama büyük Şanlı taraftarı maalesef tribünlere  transfer edemediklerini belirterek,” Yıllarca bu takım neden 1.Lige yükselemiyor tartışmaları yaptık,başarı için yöneticilerimiz olağanüstü çabalar sarf etti,onların bu çabalarını boş tribünlerle mi yanıt vereceğiz ?” diye konuştu.

ŞANLI TARAFTARIMIZA YAKIŞMIYOR

Sözlerini şöyle sürdüren Basın Sözcüsü Tepe, P.T.T. 1.Liginde mücadele eden hiçbir takımın böylesine modern bir stadyuma sahip olmadığımı Havaların  sıcak olması ve maçların TRT’den verilmesi mazeret olmadığını belirterek “Şanlıurfaspor’u gerçekten seviyorsak tribünde yerimizi almalıyız ki  maçı TRT’den izleyenlere “Helal olsun Urfalılar takımlarına nasıl sahip çıkıyorlar” dedirtebilmeliyiz.”



“Tepe ayrıca kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçının bilet fiyatlarını düşürdüklerini,ve Ankaragücü taraftarlarına 500 kişilik yer ayırdıklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.