banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Urfaspor İlk Hazırlık Maçı Bugün

Şanlıurfaspor, Ankara Kızılcıhamam’daki kampı devam ediyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde Sabah ve akşam günde iki antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor, Ceylanlar  günün ilk antrenmanını sabah saat 10:30’da gerçekleştiren futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

“Kılıç” günün ikinci antrenmanını ise akşam saat 18:00’da yaptırdı. Akşam saatlerinde gerçekleşen antrenmanda ise “Kılıç” futbolculara ısınma düz koşunun ardından beşe iki top kapma çalışması yaptıran, “Kılıç” antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı

Öte yandan Şanlıurfaspor bugün saat 18:00’da geçen sezon başarılı bir sezon geçiren TFF 1.Liği ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor’la bir hazırlık maçı yapacak.
Şanlıurfaspor ilk etap kampında sona geliyor
Şanlıurfaspor, 2012-2013 sezonun hazırlıklarını Ankara’nın Kızılcıhamam ilçesi devam eden sarı-yeşili ekip birinci etap kampı olan Ankara  kızılcıham’daki çalışmalarını  Çarşamba gün sona eriyor.
Şanlıurfaspor  ikinci etap kampını ise  3 günlük iznin ardından Düzce’deki topuk yaylasında sürdürecek.
Öte yandan şanlıurfaspor bugün saat 18:00’da geçen sezon başarılı bir sezon geçiren TFF 1.Liği ekiplerinden Tavşanlı Linitspor’la bir hazırlık maçı yapılacak.
Haber :Mehmet Kalkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.