banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Urfaspor Galibiyetine Vali Erin Sevindi

Şanlıurfaspor'un başarısı için yarışması gereken siyasetçiler transfer döneminde Şanlıurfaspor'a sahip çıkmadıkları gibi 2018-2019 sezonunun ilk maçında karşılaştığı Fethiyespor maçında da takıma yeteri destek vermediler. Urfaspor'u turbinleri kadar gelerek izleyen Vali Abdullah Erin, maçtan sonra yaptığı açıklamada Urfaspor'u tebrik etti.

Şanlıurfaspor yönetimi zorlu bir transfer döneminin ardından belki de hayatının en zor ve telaşlı gününü yaşadı. Büyük uğraşlar sonucu transfer tahtasını açarak kısıtlı transferler yapan Şanlıurfaspo, sahasında karşılaştığı Fethiyespor'u 2-1 yenerek sezona büyük bir moralle başldı.

Urfaspor Fethiyespor maçını İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ile birlikte turbinde izleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Sahasında konuk ettiği Fethiyespor'u 2-1 mağlup ederek sezona galibiyet ile başlayan Şanlıurfaspor'umuzun başarılarının devamını diliyorum"

BAŞKAN EMİN YETİM AÇIKLAMASINDA VALİYE TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMADI

Sezonun ilk maçında aldıkları hakli galibiyetin sevincini yaşayan Şanlıurfaspor'da başkan Emin Yetim maçtan sonra yaptığı açıklamada, kendilerini yanlız bırakmayan Vali Abdullah Erin'e ve il emniyet müdürüne teşekkür etmeyi unutmadı.

Açıklamasına galibiyette payı olan ekibe teşekkür ederek başlayan Başkan Yetim şunları söyledi: "Bugün şanlı şehrimizin şanlıtakımının almış olduğu galibiyetten dolayı futbolcularımızı teknik ekibimizi yönetimi ve cefakar taraftarımızı tebrik eder ayrıca bizleri yalnız bırakmayan sayın valimiz ve emniyet müdürümüzede ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.