banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfaspor Galatasaray'dan Gündoğan'ı transfer etti

Şanlıurfaspor, Galatasarayda top orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ı Şanşlıurfaspor'a kiraladığını kulübün sosyal medya hesabından açıkladı. açıklamada: "Kulübümüz, Galatasaray'dan Umut Gündoğan ile 1 yıllık geçici sözleşme imzalamıştır" denildi.

GALATASARAY'DA KONUYLA İLGİLİ KAP AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray, orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ı Şanşlıurfaspor'a kiraladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.

İşte Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel oyuncumuz Umut Gündoğan'ın 2015-2016 futbol sezonu için Şanlıurfaspor Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun toplam yıllık sabit transfer ücretinin 750.000 TL'lik kısmı Şanlıurfaspor Kulübü tarafından, 150.000 TL'lik kısmı ise Şirketimiz tarafından ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bucaspor'dan Galatasaray'a 550 bin TL bonservis bedeliyle transfer olan 25 yaşındaki Umut Gündoğan, sarı kırmızılı forma ile 6 maç sahaya çıktı ve 1 asist yaptı. Şanlıurfaspor'da bir yıllık kiralık oynayacak olan Gündoğan İçin Şanlıurfaspor 750 bin TL'ye ödeyecek.

KAYNAK: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.