banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Urfaspor FırsatTepti: 1-1

Şanlıurfaspor TFF 2.Lig Beyaz Grupta 11 Nisan Stadyumunda seyircisiz olarak çıktığı maçta 1-1 berabere kaldı.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor sahasında seyircisiz olarak çıktığı maçta dakika 25'e kadar her iki takım karşılıklı ataklar geliştirerek oyuna hakim olmaya çalıştı.

Dakikalar 28'e geldiğinde rakip Gümüşhanespor'da Mehmet Cansın Çiçek hakem tarafından kırmızı kartla oyunda atıldı. Bu dakikadan sonra 10 kişi kalan Gümüşhanespor oyunun kontrolünü kaybederek oyundan düşmeye başladı.

Rakibin 10 kişi kalmasını fırsat bilen Şanlıurfaspor dakikalar 44'ü gösterdiğinde Bahadır Öztürk'ün sert bir şekilde kaleye gönderdiği top ağlarla buluştu. Bu golle temsilcimiz 1-0 öne geçti.

Golden sonra maçın hakemi Ali Şansalan maça 4 dakika uzatma ilave etti. Uzatma dakikalarında başka gol çıkmayınca ilk yarı 1-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.