banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Urfaspor, Fethiyesporun provasını yaptı

Şanlıurfaspor, Ligin 11`nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Sarı-Yeşilli ekip, GAP Arena Stadyumu`nda çift kale maç yaparak Fethiye karşılaşmasının ilk provasını yaptı.

Pursaklar beraberliğinin ardından Fethiye maçının hazırlıklarına başlayan Şanlıurfaspor, dün ki antrenmanını Teknik Direktör Ekrem Al nezaretinde yaptığı çift kale maç ile sürdürdü. Son iki haftadır ligde istenileni veremeyen futbolcuların idmanda oldukça hırslı ve istekli olması dikkat çekti.

Teknik Direktör Ekrem Al, Fethiye maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, “Son iki haftada puan kayıplarımız oldu. Bundan dolayı üzüntülüyüz. İki haftanın puan kayıplarını bu hafta deplasmanda oynayacağımız Fethiye maçıyla telafi etmeye çalışacağız” dedi.

Her maçta olduğu gibi Fethiye maçına da 3 puan parolasıyla çıkacaklarını vurgulayan Ekrem Al, “Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah sahada en güzel performansı verecekler ve 3 puan alarak Fethiye deplasmanından geleceğiz” şeklinde konuştu.

Fethiyespor maçını mutlaka kazanmanın hesaplarını yapan Şanlıurfaspor`da Yertek`in sakatlığı bulunuyor. Pursaklar maçında sakatlanan Zafer`in ise Fethiye kadrosuna alınmayacağı bildirildi.

Ligin ikinci haftasında Sakarya maçında sakatlanan Adlan`ın sağlık durumunun ise iyi olduğu ve Fethime maçında büyük ihtimalle oynayabileceği belirtiliyor.

Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.