banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Urfaspor Basket takımı İstanbul Işıkspor'la karşılaşacak


Haftayı K.D.Ç.Karabükspor galibiyeti ile geçiren sarı yeşilli ekip grup liderliği açısından önemli bir viraj olan bu maçıda kazanmak için mücadele edecek.
Grubunda hiç maç kaybetmeyen ve en fazla sayı atan Işıkspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor ise grupta en az sayı yiyen takım özelliğini taşıyor. Grupta 1 mağlubiyeti bulunan sarı yeşilli ekip bu maçı kazandığı takdirde gruptan lider olarak çıkmak için büyük avantaj sağlayacak.
1 Mart cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak karşılaşma öncesi açıklama yapan Şanlıurfaspor Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar, Çok güçlü bir takımla karşılaşacaklarını dile getirirken, “Grupta 36 takım arasında en fazla sayı atan ve hiç yenilmeyen bir takım ile deplasmanda karşılaşacağız, rakibimiz çok genç bir takım, biz ise çok tecrübeli bir ekip olarak sahaya çıkacağız, takımımız tecrübesi ile maçı alacak güce sahip, eğer bu maçı kazanırsak, gruptan lider olarak çıkma olsalığımız çok yüksek, biz oyuncularımıza güveniyoruz, inşallah İstanbul deplasmanından galibiyet alarak Şanlıurfa’ya döneriz” şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor Basketbol takımı antrenörü Atilla Keskin ise, Geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerken, “Geçtiğimiz hafta zorlanacağımızı sandığımız rakibimini çok rahat geçtik, şimdi karşımızda daha güçlü bir ekip olacak diye düşünüyoruz, inşallah geçen haftaki maç gibi oyuncularımız Şanlıurfalılara galibiyet hediye ederler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.