banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Urfaspor 3 Puanın Sevincini Yaşıyor


Bizim ve rakip için çok önemli olan maçta takımımız haftayı kayıpsız atlatarak çok önemli bir galibiyet aldığını söyleyen Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A.Gökhan Gökmen


Şanlıurfaspor için çok zoru olan bu süreçte en az kayıpla ligi bitirmek istiyoruz. En son oynadığımız maçta özverileriyle ve mücadeleleriyle sahadan galip ayrılan ve Şanlıurfalılara sevinç yaşatan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor ve kendilerini kutluyoruz.
Şimdi bu hafta GAP Arena’da konuk edeceğimiz Balıkesirspor maçına konsantre olmalıyız, 1461 Trabzon maçını unutup bizim için yine çok önemli olan bu maça odaklanıp sahaya galibiyet için çıkmalıyız, Şanlıurfaspor kulübü olarak Teknik heyet ve futbolcularımızın Balıkesirspor maçını kazanarak bir sevinç daha yaşayacaklarından şüphemiz yoktur.
24 Mart 2014 Pazartesi günü saat 20:00’de başlayacak maça tüm taraftarlarımızı davet ediyor ve onlardan centilmenlik adına Türkiye’ye örnek olmalarını talep ediyoruz. Bayraklarımızı alarak GAP Arena’yı karnaval havasına çevirelim, tüm Türkiye Şanlıurfa’nın ne kadar centilmen ve misafirperver olduğunu görsün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.