banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Urfaspor 15 Temmuzda kampa giriyor

Burada sağlık kontrolünden geçecek olan oyuncular, 15 Temmuz'da ise Bolu'da kampa girecek.

 

Sarı-Yeşilli futbolcular, 15 gün sürecek olan birinci etap hazırlıklarını 30 Temmuz'da tamamlayacak ve 3 günlük iznin ardından ikinci etap hazırlıklarına başlayacak. Şanlıurfaspor'un yapacağı ikinci etap kamp yeri ise, ya Bolu ya da Nevşehir olacak.

 

Kamp çalışmaları kapsamında birden çok hazırlık maçı oynayacak olan Şanlıurfaspor, 29 Ağustos'ta yeni sezonun resmi açılışını yapacak.

 

Kamp programı ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, halen transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yeni sezonda ideal bir kadro kurmak için transfer komitesiyle beraber çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şanlıurfaspor'u gelecek yıl Bank Asya'ya taşıyacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah bu takımı en kısa sürede oluşturacağız. Birçok futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yıl ilk etap kampına 15 Temmuz'da  Bolu'da başlayacağız. İkinci etap kampımızın yerini ise halen belirlemedik ve bunda da tercihimiz Bolu veya Nevşehir olur. Kampımızın çok faydalı geçeceğini düşünüyorum. Kampımız, yeni gelen futbolcularla mevcut futbolcular arasındaki kaynaşmayı da en güzel şekilde sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.