banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Urfa'nın Yıldız Kızları...



Bölge Birincisi olan Yıldız Kızlar Birecik Sadettin Miyese Bilgin Ortaokulu takımı il Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’yi makamında ziyaret ederek, yapmış oldukları müsabakalar hakkında Okul Müdürü Berkel Polat ve takım çalıştırıcısı Beden Eğitim Öğretmeni Tufan Aslan,İl Milli Eğitim Metin İlci’ye bilgi verdi.

Ziyaret nedeniyle öğrencilere madalya ve hediyeler veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “Öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarıdan dolayı kendilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin akademik çalışmalarının yanında sportif ve kültürel faaliyetlerine de önem vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Almış olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi kutluyorum. Bugün, burada başarılarını kutladığımız siz öğrencilerimizin, diğer arkadaşlarına da güzel birer örnek olduklarınızı düşünüyorum. Yapılacak olan Türkiye finallerinden başarıyla döneceğinize inanıyor sizlere başarılar diliyor bu başarıda emeği geçen başta Öğrencilerimizin büyük gayret ve çabası, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve velilerimizin de fedakârca çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Birecik Sadettin Miyese Bilgin Ortaokulu Müdürü Berkel Polat yaptığı açıklamada: “ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Turnuvasını okulumuz kız futbol takımı Şanlıurfa birincisi olarak tamamlamış ve Mardin İlinde yapılan Yıldız Kızlar Futbol Bölge Müsabakalarında namağlup olarak bölge birinci olarak döndük. ”dedi.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, sporcu öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra Yıldız Futbol takımıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.