banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Urfalılar Keita sanınca bakın ne yaptılar?



OSM Ortadoğu Hastanesi Beyin Cerrahi Kliniğinde staj yapan Ugandalı Edrine Edrines’i “Sağlık kontrolüne gelen Keita” sanan Şanlıurfalılar ile stajyer doktor arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Şanlıurfa’da günün konusu Keita. Fildişili yıldız futbolcuyu daha önce Galatasaray’da izleyen Şanlıurfalılar siyahi futbolcunun Şanlıurfa’ya gelmesini bekliyor. Keita transferinin medyada geniş yer bulması da Şanlıurfa’daki heyecanı katladı. Şanlıurfa’daki OSM Ortadoğu Hastanesine 1 aylık staj için gelen Ugandalı siyahi doktor Edrine Edrines’i “sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Keita” zanneden hasta yakınları stajyer doktoru soru yağmuruna tuttu. Uzun süre Keita olmadığını, kısa süreli staj için Şanlıurfa’da bulunduğunu anlatmaya çalışan Edrines kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen gençleri de şaşkınlıkla izledi.

www.baliklgol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.