banner2
Öne Çıkanlar İl Emniyet Müdürlüğü risalei nur Av. Haluk Pekşen

Urfalı Sporcu Agolday Milli Takıma Çağrıldı



Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 10 branş ile 8 grupta 2000-2002 doğumlular arasında, illerinde branşlarının en iyisi olan il karmalarını buluşturuyor. Judo, Masa Tenisi, Badminton, Yüzme ve Basketbolda yarışmalar start aldı. Dedi.
Yıldız, Basketbol, Karate, Judo, Güreş, Atletizim (Küçükler Kros Bögesel Ligi) dalarında ekiplerimiz guruplarında  ard arda şampiyonluklar elde ettiler.
ŞANLIURFA’NIN GRURU SEZER AGOLDAY BALKAN ŞAMPİYONASINDA
Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa’nın gururu Wushu sporcumuz Sezer Agolday ilimizi temsilen Milli takıma çağrılarak Ülkemiz adına Bosna Hersek’te düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında 3. Lük derecesi elde etti. Başarılarında dolayı İl Temsilcimiz Emin İzol’u, Antrenörümüz Özcan Göngür’ü ve sporcumuz Sezer Agolday’ı tebrik ediyorum. Dedi.

BASKETBOL YILDIZLARI GRUP ŞAMPİYONU
Basketbol Yıldız erkeklerde 21 – 23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda Gaziantep’ten grup şampiyonu olarak döndü.
İl Müdürü Yıldız, başarılarından dolayı İl Temsilcimiz İsmail Mutlu’yu, sporcularımızı yetiştiren Antrenörler arkadaşlarımıza ve sporcu ailelerini tebrik ediyorum, 14 – 16 Mart tarihleri arasında Malatya da düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa’yı temsilen katılacak olan ekibimize şimdiden başarılar diliyorum. Dedi.

JUDO YILDIZ ERKEKLER GRUP ŞAMPİYONU
Judo Yıldız erkeklerde 22 – 23 Şubat tarihleri arasında düzenlenen  müsabakalar sonunda Tamamı Şanlıurfa Judo İhtisas Kulübü sporcularından oluşan Şanlıurfa Judo takımı 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde  Adıyaman/Besni’den  grup şampiyonu olarak döndü.
İl Müdürü Yıldız, Geçtiğimiz günlerde yapılan Gençler Judo Türkiye Şampiyonası’ n da Şanlıurfa’ lı judocu Ömer Karakuş 60kg da tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu ve şu anda Türkiye Olimpiyat hazırlık merkezinde Şanlıurfa’yı ve Ülkemizi temsilen bulunuyor.
Ertuğrul yıldız, grup müsabakalarına katılan ekibimize ve İl Temsilcimiz Mücahit Delioğlu’na başarılarından dolayı  tebrik ediyorum, 09 – 10 Mart tarihleri arasında Elazığ da düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa’yı temsilen katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine şimdiden başarılar diliyorum. Dedi.

TÜRKİYE GREKO ROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA
İlimizde GAP Arena Spor Salonunda düzenlenen Genç Greko Romen 2014 Türkiye Güreş Şampiyonasında Şanlıurfa’nın gururu Murat Cankaya 50 kg’da Türkiye 2.si oldu

YILDIZLAR KARATE KIZ VE ERKEKLER GRUP ŞAMPİYONU
Yıldızlar Kız ve  erkeklerde 22 – 23 Şubat tarihleri arasında Batman da düzenlenen müsabakalarda grup şampiyonu olarak döndü.
Ertuğrul Yıldız, grup müsabakalarına katılan tüm ekibimize ve İl Temsilcimiz Ali Avcı’ya başarılarından dolayı  tebrik ediyorum, 15 – 16 Mart tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa’yı temsilen katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine şimdiden başarılar diliyorum. Dedi.
KÜÇÜKLER BÖLGESEL KROS LİGİNDE EKİBİMİZ 1.si OLDU
Küçükler Kros Bölgesel Ligi  22 – 23 Şubat tarihleri arasında Elazığ da düzenlenen müsabakalarda ilimizi temsilen  katılan Masterlar Spor Klubü grup 1.si olarak döndü. Ayrıca fertlerde Medine Ökte yarışmada 3.lük elde etti
Ertuğrul Yıldız, müsabakalarına katılan tüm sporcularımıza ve İl Temsilcimiz Ömer Faruk Kesik’e başarılarından dolayı  tebrik ediyorum. Dedi.

YILDIZLAR  BADMİNTON KIZ VE ERKEKLER EKİBİMİZ ÜST TURA ÇIKTI
Yıldızlar Kız ve  erkeklerde 22 – 23 Şubat tarihleri arasında Diyarbakır da düzenlenen müsabakalarda b
R üst tura katılmaya hak kazandılar.
İl Müdürü Yıldız, grup müsabakalarına katılan tüm ekibimize ve İl Temsilcimiz Işıl Ademoğlu’na başarılarından dolayı  tebrik ediyorum, Şırnak’ta düzenlenecek olan yarı final maçına Şanlıurfa’yı temsilen katılacak olan sporcularımıza ve antrenörlerine şimdiden başarılar diliyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.