banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfalı Öğrenciler Maç Keyfi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından   İlimiz Eyübiye Bölgesinde bulunan Eyyüp Göncü Lisesi, Gazi Lisesi, Gap Kız Teknik Meslek Lisesi ve Viranşehir ilçesinde bulunan Gazi Lisesi'nde okumakta olan 100 öğrenciyi, öğrenci gençliğine milli birlik ve beraberlik şuurunu aşılayabilmek amacıyla 26/01/2013 tarihinde "Gaziantep Gezisi ve Gaziantep-Fenerbahçe Maçı"na götürdü.



Konuyla ilgli Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü 'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Müdürlüğümüzce hazırlanan program doğrultusunda, 26.01.2013 günü saat 10:00'da katılımcılarla Müdürlüğümüzden hareket edilmiş, Saat 12:00'da Gaziantep iline giriş yapılmış ve Gaziantep Polisevinde öğle yemeği yenilmiştir. İlin tarihi ve turistik bölgeleri gezildikten sonra Polisevindeki akşam yemeğinden sonra maç izlemek için Kamil Ocak Stadı'na gidilmiştir. Maç bitiminden sonra aynı gün akşamı katılımcılarla birlikte ilimize dönüş yapılarak öğrenciler ailelerine teslim edilmiştir. Öğrenciler, kendilerini yakından ilgilendiren böylesi bir projenin polis tarafından yapılmasından çok mutluluk duyduklarını söyleyerek, sunulan hizmetten ve kurulan arkadaşlıklardan dolayı çok memnun olduklarını belirtmişlerdir."

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.