banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Urfalı Judocular Azeybaycan'la hazırlanıyor

Şanlıurfa Judo İhtisas Kulübü başkanı Ali Delioğlu muhabirimize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “12-22 ocak tarihleri arasında Azerbaycan’dan gelen Judo takımıyla ortak bir çalışma kampı düzenledik. Bilindiği gibi Şanlıurfa Judocular geçtiğimiz senelerde ciddi başarılar elde ettiler, bu başarıları daha da artırmak Uluslar arası düzeyde bazı başarılar elde edebilmek için bu tür ortak çalışma kampları ihtiyacımız vardı, dedi.

Delioğlu sözlerine şöyle devam etti; “ Azerbaycan bilindiği gibi Judo’da dünya çapında kendini kanıtlamış bir ülke çok kaliteli sporcular yetiştirmekte bizim çocuklarımızda bu sporcularla ortak çalışması onların motivasyonları açısından son derece önemli 2-4 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası öncesinde ciddi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyorduk.Bu vesileyle Azerbaycan’dan milli takım sporcularından oluşan 40 kişilik kafileyi ilimize davet ettik.10 günlük ortak çalışma yapacağız kendilerinden çok fazla faydalanıyoruz ve çokta güzel bir kaynaşma ortamı mevcut dostluk havası içersinde çalışmalarımız devam ediyor, diye konuştu.

MURAT ÇİFTÇİ / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.