banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Urfalı 12 Dev adam sahneye çıkıyor

EBBL’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, bu hafta ligin ilk maçına çıkacak. Çok iddialı bir ekip kuran sarı yeşilliler, sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanırken, tüm Şanlıurfalıları maça davet ettiler.

Pazar günü saat 15:00’de GAP Arena Şanlıurfa kapalı spor salonunda sahne alacak olan Şanlıurfaspor basketbol takımı maçtan galip ayrılarak, salona gelen taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Şanlıurfasporbasketbol  takımımenajeri İbrahim Aybar, bu sezon  Şanlıurfaspor basketbol takımını kurduklarını ve ilk kez lige katılacaklarını belirterek, “Çok iddialı bir ekip kurduk hedefimiz gruplarda şampiyon olarak, Şanlıurfaspor’un sesini Basketbol’da da duyurmaktır, tüm taraftarlarımızı Pazar günü oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.