banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Urfa'da zihinsel engeliler futbol tunuvası‏ düzenlendi

Şanlıurfa'da işitme ve zihinsel engelliler 8 okul takımı ve 80  engelli sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, '' Biz engelin ne elde ne kolda ne bacakta olduğunu düşünüyoruz. Engel bizim kalbimizde, engel bedende değil engel bizim aklımızdadır. Engelli kardeşlerimizin  aslında tek eksikleri daha duyarlı bir toplum, daha yaşanabilir bir hayattır. Aslında sadece bizden istedikleri  yeterince sevgi ve ilgidir. Böylesi güzel bir etkinliği düzenlenmekten dolayı mutluyuz. Engelliler  Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğumuz bu turnuvayla birlikte engelli gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz.Dedi.
İl Müdürü Yıldız, bu etkinlikler 11 Mayıs engeliler haftası çerçevesinde düzenlemiştik. İlk maçlar oynandıktan sonra Soma da meydana gelen maden kazasından dolayı final maçı gecikmeli olarak bugün oynandı. Turnuva'ya katılan okullarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.